Servicii Oferite

Go to Protectia Muncii SSM

Protectia Muncii SSM

Conform legii, compania noastra vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii complete si personalizate in domeniul SSM, intocmirea documentatiei , instruirea angajatilor si asistenta in caz de control.

Go to Prevenire si stingere incendii PSI

Prevenire si stingere incendii PSI

Serviciile PSI cuprind instruirea salariatilor, efectuarea inspectiilor interne, elaborarea documentatiei in vederea protejarii salariatilor si bunurilor de efectele negative datorate producerii incendiilor.

Go to EVALUARI RISCURI

EVALUARI RISCURI

Angajatorii au obligatia sa realizeze si sa fie in posesia unei Evaluari a Riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala . Evaluare se face prin aplicarea metodei I.N.C.D.P.M. avizata de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale .

Go to MEDICINA MUNCII

MEDICINA MUNCII

Oferim toata gama de servicii de medicina muncii ce corespund 100% cu standardele legislatiei in vigoare, prin colaboratorii nostri, inclusiv cursuri de prim ajutor organizate lunar in colaborare cu societatea prestatoare de servicii de medicina muncii.

DEspre SSM Team

Consultanta Instructataj SSM si PSI conform ITM si ISU

SSM TEAM vă ofera servicii de protectia muncii (ssm) , psi (prevenire si stingere incendii), evaluarea riscurilor de accidentare si inbonlavire profesionala si medicina muncii . Experienta acumulată, dar si portofoliul nostru de peste 350 de societați comerciale, cu domenii de activitate diferite, garantează calitatea serviciilor cu care venim în întampinarea Dumneavoastră. Compania noastră are inclusiv de o polită de asigurare pentru Raspundere Civilă a Prestatorului de Servicii ce acoperă un eventual eveniment cauzat de o erore umană.

  • Peste 150 de accidente cercetate si solutionate cu succes

  • Peste 350 de companii multumite de serviciile noastre

  • 4000+ Angajati instruiti cu success de catre expertii nostri

  • Realizarea documentatie SSM si PSI in mai putin de 24 de ore

TESTIMONIALE

Contact